birouri  /  constructor  /  intretinere, menaj  /  generala  /  geamuri, vitrine  /  sali sedinta, receptie  /  grupuri sanitare  /  spatii comune  /  administrare cladiri  /  hale industriale

Contacteaza firma de curatenie

Firma de curatenie ofera contracte de durata bazata pe o atentie exclusiva asupra intereselor clientului. Suntem dedicati activitatilor de curatenie si ne ducem la capat cu devotament fiecare lucrare. Firma de curatenie lucreaza doar cu produse de calitate, bio-degradabile, astfel incat casa dumneavoastra nu va fi impregnata cu chimicalele ce raman in urma activitatilor de curatenie cu produsele clasice. Firma de curatenie ofera clientilor sai fideli curatenie periodica gratuita o data la 3 luni. La inchierea unui contract cu firma de curatenie pe 4 sedinte, beneficiati de o reducere de 15% a preturilor serviciilor de curatenie. Firma de curatenie imbina calitatea muncii cu preturile avantajoase. Nu ezitati sa cereti o oferta de la firma de curatenie si veti fi placut impresionati!
Firma de curatenie isi desfasoara activitatea in orasul Bucuresti si pe raza judetului Ilfov.


Formular de contact firma de curatenie

Nume:Email:Telefon:

Mesaj:

Contacteaza direct firma de curatenie

Daca nu doriti sa contactati firma de curatenie prin intermediul formularului de contact, o puteti face prin telefon sau prin email.

Email:
office@firma-de-curatenie.ro

Telefon
0756 821 812

Laurentiu CHIOSA
Purchasing & Logistics Manager

Firma de curatenie